fbpx
06209445649 edcompany@h2om.hu

Milyen weboldalt szeretnél?

Egyedi honlapok, webáruházak készítése rövid határidőre, garanciával!
Azonnali kezdéssel!

szolgáltatások

Weboldal Fejlesztés

Kreativitásunk határtalan. Tegyél minket próbára.
Lehet az egy áruház vagy egy egyszerűbb imázs oldal. Megelégedettségi garanciával dolgozunk! 
Meglévő honlapodat átdolgozzuk és kereső optimalizáljuk. Bevezetjük a „társasági életbe”!
Ügyfélszerzési automatává változtatjuk!

Web Design

Azt gondolná az ember, hogy a rengeteg elérhető sablon mellett, ez a legegyszerűbb feladat. Aztán azért amikor belevágunk az építkezésbe akkor kiderül, hogy ez sem jó így, és még az is kéne. Meg a színekkel is baj van, és hová kerülnek a fontosabb elemek. Több napos kínlódás után azért rájövünk, hogy mégis csak szakemberhez kellett volna fordulni. Ne pocsékold el feleslegesen a DRÁGA idődet!

Tartalom

A tartalom gyártás alapvető eleme a rendszeresség. Vannak platformok ahol elég havonta új anyaggal jelentkezni, de bizony van olyan felület, ahol a napi több megjelenés is ajánlott. A mindennapi teendők mellett kinek van erre ideje és energiája? A minőségről nem is beszélve!

Online Stratégia

Az üzlet az HÁBORÚ, ha nyerni akarunk akkor, rendelkezni kell egy stratégiával. Az online-világ egy teljesen új területté vált mára. Nem tehetünk úgy mintha még mindig az 1900-as évek lennének. Ha napra kész akarsz lenni akkor erre a területre különös hangsúlyt kell fektetni!

Tartalom Marketing

Nem az a kérdés, hogy kell-e neked weboldal. A kérdés az, hogy mivel töltöd meg, hogy visszatérjenek, újra és újra a látogatok. A kérdés az, hogy milyen tartalommal tudod a látogatóidat rajongóvá, elkötelezett híveddé tenni.
A válasz pedig az, hogy minőségi és rendszeres tartalommal! Kire tudod ezt a feladatot bízni?

Cikkek a honlapra

A weblapod az a hely, ahol megtörténik első találkozás a leendő ügyfeleiddel. Ma egyből felszaladunk a netre, ha bármi problémánk van, bármit keresünk. Attól fognak venni akinek a honlapja bizalmat gerjeszt. Meg kell ragadnunk a látogató figyelmét és ezt küllemmel és értékkel tudjuk megtenni.

Az érték nem más mint hasznos tartalom, ami esetleg még oktat is. És ha azt akarjuk, hogy vissza-vissza jöjjenek akkor ezt rendszeresen kell csinálnunk!

Facebook posztok

A facebook ma bizonyos köröknek az egyetlen hírforrása. Hogy ez jó vagy sem, azt eldönteni nem a mi dolgunk. Viszont az már a mi dolgunk, hogy ezt a kedvező szelet a marketing tengerén a mi vitorlánkba is befogjuk. Építenünk kell közösséget és heti rendszerességgel, kell ellátnunk őket hasznos tartalommal. Ha hetente háromszor jelentkezünk az se baj. Ezen a platformon hamar kiderül, hogy meztelen-e a király. Ha csak úgy dumálunk a levegőbe akkor bizony hamar kiutálnak minket. Ide bizony már stratégiai, és tartalom terv kell. A lejáratott blog nevű intézményt kell leporolnunk és érdekessé tenni a mindennapjainkat, az üzleti életünket, a vállalkozásunkat.

"Insta" profil

Az instagram az utóbbi évek nagy kakukk tojása. Az aktív korúak mit sem törődve hanyagolják ezt a remek felületet. Pedig a netezők 70% mobilról netezik. Ez a platform pedig kifejezetten mobilra lett kifejlesztve. Az is tévhit, hogy az instát csak tinik használják. Aki él és mozog most elkezd itt is nyomulni, mert egyre nehezebb követő bázist építeni. Ami keménnyé teszi a terjeszkedést az az, hogy itt bizony naponta kell „tartalmazni” és ide a szöveg nem illik. Ide már egy tartalom naptár kell, egyébként nagy jó kis agy próbáló munka, minden napra valami frappánsat kitalálni. De sajnos a google szereti és ha ingyen akarunk a keresőkben előkelő helyen lenni akkor ezekre az eszközökre hagsúlyt kell fektetnünk!

Miért minket válassz?

Online jelenlét!

Letudhatod az online-marketing okozta napi gondokat! Ez bizony ma már egy egész embert kíván. Vagy ki kell szervezni vagy ki kell szervezni!

40 éves tapasztalat!

Közel negyven éve foglalkozok értékesítéssel. Voltam bolti eladó, táskás ügynök és vezettem értékesítési csapatot.

Rendszeresen készítünk honlapokat!

Folyamatosan tudjuk követni a trendet. A piac ütő erén tartjuk az ujjunkat. Minden újdonságról azonnal értesülünk.

Garancia

 Célunk a minőségi, megbízható szolgáltatás nyújtása. Nem „egyéjszakás” kalandokra törekszünk.