fbpx

Milyen weboldalt szeretnél?

Egyedi honlapok, webáruházak készítése rövid határidőre, garanciával!
Azonnali kezdéssel!

szolgáltatások

Weboldal Fejlesztés

Kreativitásunk határtalan. Tegyél minket próbára.
Lehet az egy áruház vagy egy egyszerűbb imázs oldal. Megelégedettségi garanciával dolgozunk! 
Meglévő honlapodat átdolgozzuk és kereső optimalizáljuk. Bevezetjük a „társasági életbe”!
Ügyfélszerzési automatává változtatjuk!

Web Design

Azt gondolná az ember, hogy a rengeteg elérhető sablon mellett, ez a legegyszerűbb feladat. Aztán azért amikor belevágunk az építkezésbe akkor kiderül, hogy ez sem jó így, és még az is kéne. Meg a színekkel is baj van, és hová kerülnek a fontosabb elemek. Több napos kínlódás után azért rájövünk, hogy mégis csak szakemberhez kellett volna fordulni. Ne pocsékold el feleslegesen a DRÁGA idődet!

Tartalom

A tartalom gyártás alapvető eleme a rendszeresség. Vannak platformok ahol elég havonta új anyaggal jelentkezni, de bizony van olyan felület, ahol a napi több megjelenés is ajánlott. A mindennapi teendők mellett kinek van erre ideje és energiája? A minőségről nem is beszélve!

Online Stratégia

Az üzlet az HÁBORÚ, ha nyerni akarunk akkor, rendelkezni kell egy stratégiával. Az online-világ egy teljesen új területté vált mára. Nem tehetünk úgy mintha még mindig az 1900-as évek lennének. Ha napra kész akarsz lenni akkor erre a területre különös hangsúlyt kell fektetni!

Tartalom Marketing

Nem az a kérdés, hogy kell-e neked weboldal. A kérdés az, hogy mivel töltöd meg, hogy visszatérjenek, újra és újra a látogatok. A kérdés az, hogy milyen tartalommal tudod a látogatóidat rajongóvá, elkötelezett híveddé tenni.
A válasz pedig az, hogy minőségi és rendszeres tartalommal! Kire tudod ezt a feladatot bízni?

Cikkek a honlapra

A weblapod az a hely, ahol megtörténik első találkozás a leendő ügyfeleiddel. Ma egyből felszaladunk a netre, ha bármi problémánk van, bármit keresünk. Attól fognak venni akinek a honlapja bizalmat gerjeszt. Meg kell ragadnunk a látogató figyelmét és ezt küllemmel és értékkel tudjuk megtenni.

Az érték nem más mint hasznos tartalom, ami esetleg még oktat is. És ha azt akarjuk, hogy vissza-vissza jöjjenek akkor ezt rendszeresen kell csinálnunk!

Facebook posztok

A facebook ma bizonyos köröknek az egyetlen hírforrása. Hogy ez jó vagy sem, azt eldönteni nem a mi dolgunk. Viszont az már a mi dolgunk, hogy ezt a kedvező szelet a marketing tengerén a mi vitorlánkba is befogjuk. Építenünk kell közösséget és heti rendszerességgel, kell ellátnunk őket hasznos tartalommal. Ha hetente háromszor jelentkezünk az se baj. Ezen a platformon hamar kiderül, hogy meztelen-e a király. Ha csak úgy dumálunk a levegőbe akkor bizony hamar kiutálnak minket. Ide bizony már stratégiai, és tartalom terv kell. A lejáratott blog nevű intézményt kell leporolnunk és érdekessé tenni a mindennapjainkat, az üzleti életünket, a vállalkozásunkat.

"Insta" profil

Az instagram az utóbbi évek nagy kakukk tojása. Az aktív korúak mit sem törődve hanyagolják ezt a remek felületet. Pedig a netezők 70% mobilról netezik. Ez a platform pedig kifejezetten mobilra lett kifejlesztve. Az is tévhit, hogy az instát csak tinik használják. Aki él és mozog most elkezd itt is nyomulni, mert egyre nehezebb követő bázist építeni. Ami keménnyé teszi a terjeszkedést az az, hogy itt bizony naponta kell „tartalmazni” és ide a szöveg nem illik. Ide már egy tartalom naptár kell, egyébként nagy jó kis agy próbáló munka, minden napra valami frappánsat kitalálni. De sajnos a google szereti és ha ingyen akarunk a keresőkben előkelő helyen lenni akkor ezekre az eszközökre hagsúlyt kell fektetnünk!

Az idő pénz.

Ne herdáld a pénzed felesleges tevékenységekkel!
Szerezz Ügyfeleket modern eszközökkel!
Legyen átütő erejű az értékesítési oldalad!
Maximalizáld az eladásaid számát exkluzív tartalommal!
Engedd, hogy a vevőszerző folyamatod magától termelje Neked a pénzt!

A pénz idő!

NINCS VEVŐSZERZŐ FOLYAMATOD??????

AZ ÉRTÉKESÍTÉS LEGGYENGÉBB LÁNCSZEMEI

Hogyan szólítsam meg a célközönségem?

…hogyan nézzen ki egy értékesítési oldal? Minek kell szerepelnie rajta? Mi legyen kiemelve az oldalon?

Hogyan építsem fel az értékesítési tölcsérem?

…….hány termékem legyen a folyamtban? Miyen tartalmat kell készítenem, hogy betereljem a látogatót tölcsérbe?

Hogyan tudom hatékonyan lezárni a folyamatot?

…hogyan tudom megvalósítani a kitűzött célt? Milyen eszközök állnak a rendelkezésemre?

Weboldal Fejlesztés

Kreativitásunk határtalan. Tegyél minket próbára!
Lehet az egy áruház vagy egy egyszerűbb imázs oldal. Megelégedettségi garanciával dolgozunk!
Meglévő honlapodat átdolgozzuk és kereső optimalizáljuk. Bevezetjük a „társasági életbe”!
Ügyfélszerzési automatává változtatjuk!

Web Design

Azt gondolná az ember, hogy a rengeteg elérhető sablon mellett ez a legegyszerűbb feladat. Aztán amikor belevágunk az építkezésbe, akkor derül ki, hogy ez sem jó így, és még az is kéne, aztán a színekkel is baj van. És hová is kerüljenek a fontosabb elemek? Több napos kínlódás után azért rájövünk, hogy mégis csak szakemberhez kellett volna fordulni. Ne pocsékold el feleslegesen a DRÁGA idődet!

Tartalom

A tartalomgyártás alapvető eleme a rendszeresség. Vannak platformok, ahol elég havonta új anyaggal jelentkezni, de bizony van olyan felület, ahol a napi több megjelenés is ajánlott. A mindennapi teendők mellett kinek van erre ideje és energiája? A minőségről nem is beszélve!

Online Stratégia

Az üzlet az HÁBORÚ. Ha nyerni akarunk, akkor rendelkezni kell egy stratégiával. Az online-világ egy teljesen új területté vált mára. Nem tehetünk úgy, mintha még mindig az 1900-as években lennénk. Ha naprakész akarsz lenni, akkor erre a területre különös hangsúlyt kell fektetni!

Tartalom Marketing

Nem az a kérdés, hogy kell-e neked weboldal, hanem az, hogy mivel töltöd meg, hogy visszatérjenek újra és újra a látogatók, illetve hogy milyen tartalommal tudod a látogatóidat rajongóvá, elkötelezett híveddé tenni.
A válasz pedig az, hogy minőségi és rendszeres tartalommal! Kire tudod ezt a feladatot bízni?

Cikkek a honlapra

A weblapod az a hely, ahol megtörténik az első találkozás a leendő ügyfeleiddel. Ha manapság keresünk valamit vagy bármilyen problémával találjuk szemben magunkat, egyből felszaladunk a netre. Az emberek azt a honlapot fogják preferálni, amelyik bizalmat ébreszt bennük, illetve amelyiken megtalálják a keresett információt. Meg kell ragadnunk a látogató figyelmét, és ezt küllemmel és értékkel tudjuk elérni.

Az érték nem más, mint hasznos tartalom, ami esetleg még oktat is. És ha azt akarjuk, hogy vissza-vissza jöjjenek, akkor ezt rendszeresen kell csinálnunk!

Facebook posztok

A facebook ma bizonyos köröknek az egyetlen hírforrása. Hogy ez jó vagy sem, azt eldönteni nem a mi dolgunk. Viszont az már a mi dolgunk, hogy ezt a kedvező szelet a marketing tengerén a mi vitorlánkba is befogjuk. Közösséget kell építenünk és heti rendszerességgel hasznos tartalommal kell ellátnunk őket. Ha hetente háromszor jelentkezünk, az sem baj. Ezen a platformon hamar kiderül, hogy meztelen-e a király. Ha csak úgy dumálunk a levegőbe, akkor bizony hamar kiutálnak minket. Ide bizony már stratégiai, és tartalom terv kell. A lejáratott blog nevű intézményt kell leporolnunk és érdekessé tenni a mindennapjainkat, az üzleti életünket, a vállalkozásunkat.

"Insta" profil

Az instagram az utóbbi évek nagy kakukktojása. Az aktív korúak mit sem törődve hanyagolják ezt a remek felületet. Pedig a netezők 70%-a mobilról netezik. Ez a platform pedig kifejezetten mobilra lett kifejlesztve. Az is tévhit, hogy az instát csak tinik használják. Aki él és mozog, annak  most el kell kezdenie nyitni itt is, mert egyre nehezebb követő bázist építeni. Ami keménnyé teszi a terjeszkedést az az, hogy itt bizony naponta kell „tartalmazni” és ide a szöveg nem illik. Ide már egy tartalomnaptár kell. Egyébként nagyon jó kis agypróbáló munka minden napra valami frappánsat kitalálni. De sajnos a google szereti, és ha ingyen akarunk a keresőkben előkelő helyen szerepelni, akkor ezekre az eszközökre nagy hagsúlyt kell fektetnünk!

Legyen egy 24 órás pénztermelő rendszered!

….építsd fel az online bástyáidat és nincs olyan vihar, ami komolyabb károkat tud okozni az anyagi biztonságodban. Szinte mindent tudsz automatizálni. Ez a jelen. Jó helyen vagy és teljesen jó időben!

Legyen egy 24 órás pénztermelő rendszered!

….építsd fel az online bástyáidat és nincs olyan vihar, ami komolyabb károkat tud okozni az anyagi biztonságodban. Szinte mindent tudsz automatizálni. Ez a jelen. Jó helyen vagy és teljesen jó időben!

Miért minket válassz?

Online jelenlét!

Letudhatod az online-marketing okozta napi gondokat! Ez bizony ma már egy egész embert kíván. Vagy ki kell szervezni vagy ki kell szervezni.

40 éves tapasztalat!

Több, mint negyven éve foglalkozom értékesítéssel. Voltam bolti eladó, táskás ügynök, vezettem értékesítési csapatot. És ………

Rendszeresen készítünk honlapokat!

Folyamatosan tudjuk követni a trendet. A piac ütőerén tartjuk az ujjunkat. Minden újdonságról azonnal értesülünk.

Garancia

 Célunk a minőségi, megbízható szolgáltatás nyújtása. Nem „egyéjszakás” kalandokra törekszünk.

Egyedi megjelenés

Kifejezetten értékesítésre szabott oldalak. Modern forma és tartalom.

Folyamatos frissítés

Az oldalak, a bővítmények frissítést igényelnek a működés érdekében.

365 napos ügyelet

Megnyugtató, hogy kollégáink az év minden napján a Te szolgálatodra vannak.

Marketing támogatás

Minden egy helyen, nem kell rohangálnod száz felé. Nem veszel el a részletekben.

……ezeken dolgozunk éppen……

……..segítek a nőknek még nőiesebben öltözködni, rávezetni őket egy olyan stílusra, amit én is – talán – hitelesen képviselek.

Tomes Éva

Tulajdonos, Stílus tanácsadó

Az életem a mozgás, ezt a szemléletet terjesztem és adom tovább a tanítványaimnak. Gyere el hozzánk egy próba edzésre!!!

Sokorai Viktor

Kungfu, Acélököl

Küldetésünk, hogy elhárítsunk a lehető leggyorsabban minden vizes problémát. Ha kell vasárnap este is lehet minket hívni!

Vizes Jani

Vízszerelés, Csőtörés

……..egy világmárka végre Magyarországon is kaphatóvá vált! Kiváló minőségű frottír termékek, elérhető áron!!!

Webáruház

Kathy Rittman

……..sok időt töltöttem az itthoni tornával, célom a finoman izmos, nőies alak elérése volt.

Slominski Renáta

Személyi edző

Mindenki csodálatos bőrre vágyakozik. Én hozzásegítem őket és boldoggá teszem a vendégeimet!

Kovács Kriszti

Kozmetika