fbpx
06709845491 hello@h2om.hu

A Mágia egyidős az Emberi léttel.

Mágusok, szertartásokkal segítették a hozzájuk fordulókat, hogy sikeresebbek, jobbak, egészségesek legyenek.
Legyenek Sikeresebbek és gazdagabbak főleg.
Az Isteneket, a Szent-Szellemeket, az univerzumot szólították meg a közbenjárás érdekében.

A SEO Mágia ugyanígy jár el.

A MÁGUS szertartásokkal igyekszik elérni, hogy a Google keresőben a legjobb helyezések egyikét elérd és ezzel, sikerre, hírnévre, gazdagságra tegyél szert!
A Mágia akár elhiszed akár nem, akár tudod akár nem. Létezik. Létezik és működik. Rajtad áll, hogy Te alkalmazod-e vagy sem. Olyan ez mint a gravitáció. Ha nem hiszed el, hogy rád hat attól még szét loccsan a fejed ha leugrassz a tízedikről!

…hagyományos értelemben a Mágia nem más, mint a természet erőinek felhasználása az események befolyásolásának céljából!…

Középkori feljegyzések szerint a Mágia a befolyásolás művészete.

Ha ma kellene egy szóval megmagyaráznod a Mágia szót, melyik szóval írnád le a legjobban? Neked is marketing jutott az eszedbe?
Az ember mindig többre vágyik, birtokolni, szerezni akar.

A marketing pont ezt a vágyunkat lovagolja meg.

A SEO Mágia létezik. Sokan ismernek pár trükköt vagy eljárást de érdemes az egészet átlátni mert igazi eredményt csak így érhetünk el!

Merüljünk el a Titkos Tanításokban! Merüljünk el a SEO Mágiában!

Mielőtt beszippant a Fekete mélység tisztázzunk valamit. Azért vagy itt mert nem vagy teljesen elégedett a weboldalad teljesítményével! Nem hoz elég bevételt, látogatót STB.

Arról is biztosítani szeretnélek, hogy nem valamilyen Vudu varázslattal akarlak a Főtáblára bejuttatni. A Google nem szereti a trükköket. Semmi olyat nem használunk amit a Google tilt vagy büntet.

A SEO Mágia csak olyan eszközöket használ amivel hosszútávon sikeres leszel. Azért Mágia mert nem mindig tudjuk, hogy mi miért történik. Csak azt tudjuk, hogy ha bizonyos dolgokat megteszünk akkor az eredmény sem marad el!

A SEO Mágia működik!

Jöjjenek a részletek. Ismerd meg mi a Magja annak amivel dolgozunk,

Ime a FŐ HAT elem;

  • Technikai SEO
  • Kulcsszókutatás
  • Releváns tartalom
  • Linkhálózat építés
  • Email lista építés
  • Ads hirdetések menedzselése

Technikai SEO
Egy wordpress weboldalon a technikai beállítások pofon egyszerűek. Alapból úgy van megtervezve minden sablon, hogy az megfelel a Google által kívánt feltételeknek. Viszont két kiegészítőt mindenképpen javaslok;
1, Google Site Kit.
2, Yoast SEO.
3, Mobile First
Ezekkel mérni és beállítani tudunk.

Kulcsszókutatás
Az igazi első lépés szerintem a kulcsszókutatás. Első de ha lehet ilyet mondani a legfontosabb. Ez az egész alapja. Olyan kifejezéseket kell használnunk amik leírják a problémát, amire mi megoldást tudunk adni. Ráadásul erre még keresésének is kell érkeznie. És az se baj ha van esélyünk rá, hogy felkerüljünk az első oldalra a találati listán!

Releváns tartalom
A következő lépés azokkal a kulcsszavakkal tartalmat gyártani amik átmentek a rostán. A tartalom nem szűkül le csak a szövegre. Képekben, videókban és persze szövegben kell gondolkodnunk. Amikor elkészültek a tartalmak azokat publikálni is kell. Lehet fizetős vagy ingyenes megoldásokat keresni. De lehet ezek elegye is! A lényeg a rendszeres publikálás!

Linkhálózat építés
A rendszeres publikálás segít hozzá, hogy az oldalunkat bekössük a világhálóba. Ha megosszák a tartalmunkat, ha egy link hozzáadásával hivatkoznak rá, akkor elkezdődik egy láthatatlan háló kialakulása. Elkezd az oldalunk a Google szemében nőni. Linkjeinket berakhatjuk link-katalógusokba is vagy vásárolhatunk banner helyet. Ezek mind segítenek de kihagyhatatlan lépések a SEO-zás folyamatában.

Email lista
Az email-marketing reneszánszát él. Tíz évente eltemetik de mindig rájönnek, hogy a legolcsóbb és a leghatékonyabb módja az Ügyfélszerzésnek. Gyűjteni kell a látogatóid e-mail címét és rendszeresen informálni kell őket a vállalkozás életében történő eseményekről. Ott kell lenned a jelöltek fejében mert amikor elszánják magukat a vásárlásra akkor Te leszel az első akitől tanácsot, ajánlatot kérnek.

Most pedig volna Hozzád pár kérdésem;

  • Tudod mi a releváns kulcsszó?
  • Tudod hányan keresnek arra a kifejezésre amire optilmalizálva van a honlapod?
  • Hányadik helyen rangsorolja az oldaladat a Google?
  • Hirdettél már sikertelenül?

A leendő Ügyfeleid naponta jóval több mint 2 órát töltenek el az interneten. Bármit, szeretnének vagy akarnak először rákeresnek a Google-n.
Ha a kulcsszavaidra megtalálható vagy az első oldalon akkor gyarapodni fogsz. Ha nem akkor kiesel a játékból!

A weblaptulajdonosok 95%-a egyáltalán nem tudja, hogy mi a releváns kulcsszava.
Azt végképp nem, hogy mennyien keresnek erre a kifejezésre.

A weblapot vagy a webáruházat megcsinálták vagy megcsináltatták egy marketinghez nem értő webfejlesztővel és azt várják, hogy megtörténjen a csoda. Pedig ez munka annyit ér mint amennyit az érne ha a pincében nyitnánk egy butikot!

Meddig akarsz még a sötétben tapogatózni?

Itt az ideje, hogy világosan láss!

Ha a fenti kérdésekre nem tudtál jóérzéssel válaszolni akkor itt az ideje egy

ingyenes SEO Auditnak.

Az ingyenes audit elsősorban az alapokra tér ki. Egy weboldal feltérképezése napokat vesz igénybe. Ezt természetesen nem tudjuk ingyen felvállalni. De amit a kezedbe adunk azzal el tudsz indulni és persze ha kell a segítségünk akkor állunk rendelkezésre!

Egy komolyabb feltárs segít tisztán látni a konkurencia harcban is. Ki tudjuk elemzni a versenytársak tartalmait és látni fogjuk, hogy Ők milyen kifejezéseket használva érték el, hogy a Google az első helyre sorolja Őt.

Ha kész az elemzés azzal még nem kerültél be a kiváltságosok közé. Az eredmények figyelmbe vételével neki kell állni a munkának.

„A siker kemény munka álruhájában érkezik!”
-Brian Tracy-

A keresőoptimalizálás kiinduló árait itt találhatja