fbpx
06709845491 hello@h2om.hu

Értékesítési Oldal!

0 hozzászólás

Írta: LAca

2020.06.19.
Értékesítési tölcsér

Egy hatékony értékesítési oldal elkészítése sok munkával és még több kísérletezéssel jár. Ami nekünk tetszik az még egyáltalán nem jelenti azt, hogy a vevőinknek is tetszeni fog. És sajnos az se a siker záloga, hogy tetszik a leendő vevőinknek.
Az értékesítési oldalnak az eredmény, a cél elérése az elsődleges feladata. Ez a cél lehet az, hogy feliratkozzon, lehet az, hogy letöltsön valamit de lehet az a cél, hogy megnyissa a bukszáját a LÁTOGATÓ!

Az értékesítés oldalnak egyetlen feladata van ez pedig az, hogy alárendelje magát annak a célnak amit el akarsz érni.

A „történelmi időkben” hideg-hívásokat csináltunk. A célunk az volt, hogy találkozót egyeztessünk és bemutassuk a termékünket. A jó arányok terméktől függően tíz hívásból három találkozó egyeztetve és öt találkozóból 1 kötés. Ebben a technikában egyszerűen csak a mennyiségre kellett koncentrálni. Minél több hívást bonyolítottunk annál több bevételre számíthattunk. Vagyis minden hívásnak volt egy átlagára. Még a sikerteleneknek is. Ha egy üzleten szereztünk 30 000 Ft.-t akkor egy telefon hívás (mindegy, hogy lett-e belőle találkozó vagy sem) haszna 1000-1500 forint volt. Vagyis ha egy nap tíz telefont intéztünk akkor kerestünk 15 000 forintot. Ha húszat akkor 30 000 Ft. ütötte a markunkat.

De……….. azt is megfigyeltük, hogy ha csak 3-5 telefont intéztünk akkor ez arány egyáltalán nem teljesült. Lennie kellett egy minimum hívásnak, hogy az arányok tarthatóak legyenek.

Ezek az értékesítés törvények érvényesülnek az online életben is. Vagyis ha nincs kellő számú látogatód nem tudsz statisztikákkal dolgozni.

Tehát a hatékony értékesítési oldalhoz három dologra van szükség;

1, Világos CÉL!
2, Folyamatosan emelkedő létszámú látogató.
3, A SEO Mágia alapjaira épülő tartalomra!

1, Világos CÉL;

Ez olyan pofon egyszerű, hogy rendszeresen elrontjuk. Egyszerre akarunk e-mail címeket gyűjteni és eladni is.
Szükségünk van egy értékesítési tölcsérre, hogy lássuk az értékesítési folyamatot. Kis túlzással lehet azt mondani, hogy minden folyamathoz szükségünk van egy értékesítési oldalra.

A modern változat úgy áll fel, hogy hideg-hívás helyett egy érdekes, problémára fókuszáló tartalommal „behúzzuk” az oldalra a leendő ügyfelet. De nem akarunk egyszerre mindent tőle. Szeretnénk felkelteni benne a vágyat és közben elnyerni a bizalmát avval, hogy bebizonyítjuk neki, hogy a problémája szakértőjével áll szemben. Minél nagyobb a problémája annál tovább fog a „tölcsérben „ tartózkodni.

2, Látogató terelése az értékesítési oldalra;

Az értékesítési oldal 7-15 jól elkülönülő elemből áll. Ezek az egységek alkalmasak arra, hogy külön-külön választva őket, tartalmakat készítsünk rájuk. Kis posztokat a facebookra, twiterre, linkedinre. Képet felirattal az instára vagy éppen kisebb videókat. Ezek a posztok kiválóan alkalmasak arra, hogy látogatót generáljanak a weboldalunkra.
Használhatjuk az ingyenes lehetőségeket de napi 300 forintért hirdethetjük is a posztokat. Egy a lényeg ezt rendszeresen kell csinálni. Építeni kell a népszerűséget. Mindig van aki hozzászól és akad aki meg is osztja a tartalmad.

3, Releváns Tartalom;

A SEO Mágia egyik legfontosabb eleme a kulcsszókutatás. Ha ezt a munkát nem spóroljuk meg akkor lesz 50-100 olyan kifejezésünk ami leírja a problémát amit kezelni tudunk a termékünkkel és tisztázza a célközönségünket is. Ezekkel a kulcsszavakkal elkezdjük gyártani a tartalmakat. Lehetőleg egy-egy kulcsszó kiemelésével. Aztán a következő kulcsszóval és így tovább. Ezeket szintén posztolni kell és a Google is szeretni fogja az oldalunkat.

Az értékesítési oldalt is egy kulcsszóra kell megírni. Arra a kulcsszóra ami a legjobban leírja a problémát amire Te tudod a megoldást. Az értékesítési oldal önálló lap. Lehetőleg ne legyenek rajta menüpontok vagy amivel el tud navigálni a látogató. Két dolgot tehet csak vagy megteszi amit akarunk vagy elhagyja az oldalt. De nagyon fontos, hogy az előbb említett tartalom gyártást szisztematikusan csináljuk mert a tölcsérbe csak akkor fog besétálni ha megbizonyosodik róla, hogy szakértői vagyunk az általunk taglalt témában.

Az értékesítési oldal egyértelműen azzal a céllal jön létre, hogy a bevételünket növelje.

PÉNZT AKARUNK KERESNI A WEBOLDALUNKKAL.

Minden lépésünket, tettünket ennek kell alárendelni. Mondanom se kell, hogy egy jó értékesítő nem politizál, nem szurkol és nincs véleménye Covidról. Hiszen akkor is el akrunk adni ha valaki nem a mi csapatunknak, pártunknak szurkol. Az elveinket arra hegyezzük, hogy törekszünk a nyer-nyer szituációkra!

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél egy pénztermelő értékesítési oldalt akkor keress meg az elérhetőségeim egyikén. Ha a cikkre hivatkozol kapsz 20% kedvezményt az árból!

Hasonló bejegyzések

Weboldal készítés ingyen?

Weboldal készítés ingyen?

Weboldal készítés ingyen! Ennek nagyon kamu szaga van, ugye? Engedd meg, hogy kifejtsem neked, miért csinálunk bármit is ingyen. Lássuk mit is takar a weboldal készítés ingyen projekt! Az álmoskönyvben nem jelent túl jót ha egy értékesítő azzal kezdi, hogy magát...

COVID újratöltve!

COVID újratöltve!

Ingyen weblap készítés! Az eddigi tapasztalatainkat felhasználva újra indítjuk az ingyenes weblap készítési akciónkat! A tapasztalat azt mutatja, hogy önmagában egy honlap (mindegy, hogy mennyibe került.) nem hozza el a kívánt eredményt.  Magától nem kezdenek el...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük