fbpx
06709845491 hello@h2om.hu

Egy jó értékesítési oldal elkészítése bizony sok munkával és kísérletezéssel jár. Azt gondoltuk ki, hogy csinálunk egy gyorstalpaló minikurzust, amiben végigvesszük az egész folyamatot a hozzátartozó marketing elemekkel együtt. A kurzus végére egy marketing alapműveltséget fogunk felszívni és könnyebben elnavigálunk majd ebben a hatalmas marketingzajban, ami manapság körbevesz minket.

Az ötlet annyi volt, hogy írok egy cikket arról, hogyan kell egy hatásos értékesítési oldalt összeállítani. Valami ilyesmi lett volna a címe, hogy:

A pénztermelő weboldal 10 legfontosabb eleme!”

Ahogy jöttek a gondolataim, úgy szabadult el bennem a wwwadállat és bármit ki akartam hagyni, mély ellenkezést váltott ki belőlem. Mert persze van 10 fontos elem. De ha nem értjük meg, hogy miért és hogyan, akkor sosem lesz tökéletes.

Így aztán nem egy cikkecske lesz, hanem egy komoly tanulmány. Biztos vagyok abban is, hogy több átdolgozott „kiadást” fog megérni, mire végzünk. Vagyis ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor még nincs meg, hogy ki a gyilkos.

Az is biztos, hogy mindent, amit leírok itt, azt folyamatosan próbálgatom. Tehát egy élő anyaggal lesz dolgod kedves Olvasó. Ha nyomon követed, akkor ez Neked is egy izgalmas utazás kezdete. A célunk egyértelmű.

PÉNZT AKARUNK KERESNI A WEBOLDALUNKKAL. Ha ezzel egyetértesz, akkor gyere velem és álljunk neki a mai modern pénznyomtatásnak!