fbpx

SEO Barterben!

Az egyik Ügyfelünk egy érdekes ajánlattal keresett meg minket a minap. SEO barterben. Van neki egy kisebb, eladatlan árukészlete és szeretne egy új termékcsaládot is felvenni a palettájára. Az ajánlata az volt, hogy ő ad a termékeiből mi pedig kereső-optimalizáljuk az új termék családot.

keresőoptimalizálás eredményét mutató grafikon
…keresőoptimalizálás…

Mi is az a barter?

Ha jól tudom Angol eredetű szó és cserekereskedelmet jelent. Egy klasszikus értékesítési módszer ami rendszeresen előkerül tíz-húsz évente. Nekem is az egyik kedvencem. Sokat gondolkodtam egy barter-klub felállításán. Leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a saját termékeimért, szolgáltatásaimért nem pénzt hanem másik terméket, szolgáltatást kapok.
Mivel általában túl termelés van mindenből, ezért újra van létjogosultsága. Ráadásul olyan termékkel vagy szolgáltatással gyarapodunk amit normál esetben nem vennénk meg. Nekem így lett például házimozim és autóhifim. És most pedig prémium kategóriás kozmetikumokkal gazdagodtam. A női ismerőseim, karácsonyi ajándékai ki vannak pipálva!

A SEO egy, egyre ismertebb fogalom.

Keresőoptimalizálást jelent. Olyan szolgáltatást végzünk ami elősegíti, hogy a weboldalad jobb helyezést érjen el a Google találati listájában. Erre azért van igény mert ha egy, több embert érintő problémára megoldást tudsz nyújtani és erre rá is keresnek a Google rendszerben akkor téged is megtalálnak, a problémával küszködők.
Ez azt jelenti, hogy ha megtalálható vagy az első oldalon akkor folyamatosan el tudod adni azt amivel foglalkozol. Folyamatos és (akkor már, költségmentes) reklámban részesülsz. Vagyis egy olyan lehetőséghez jutsz amit vétek lenne nem kihasználni.

hatalmas a reklámzaj.

A SEO, vagyis a keresőoptimalizálás egy befektetés a jövőbe.

Érdemes ezt profikra bízni mert bizonyos hibákat, büntetéseket tudunk összeszedni a tudatlanságunkkal. Ahelyett, hogy előrébb kerülnénk a találati listán inkább hátra sorol a Google és nagyon kirívó esetekben akár ki is tilthatja az oldalunkat.
Mi magyarok nagyon élelmes nép vagyunk. Mindenben keressük a rövidebb utat. A SEO szakmában is rengeteg szerencsevadász van. Óvakodj a pénzért vett linkektől például. Meg az olyanoktól, akik tudnak valami trükköt, és majd ezzel belökik a weboldalad az első helyre. Általában nagyobb kárt okoznak mint amekkora hasznot hozhatnak.

Mi a SEO Mágiában nem trükköket hanem a kemény munkát alkalmazunk.

Célunk hogy egy-egy kifejezés felkerüljön a főtáblára. Kemény munkát de egy szisztémát is ami nagyon komoly alapokra épül.
A Mágia definíciója; …a Mágia nem más, mint a természet erőinek felhasználása az események befolyásolásának céljából!… A mi hozzáállásunk a SEO-val kapcsolatban teljes mértékig spirituális. Nem veszünk részt csak win-win ügyletekben. Visszautasítunk tisztességtelen vagy éppen károsító termékekkel foglalkozó ajánlatot. Legyen az bármennyire zsíros is. Spirituális a hozzáállásunk. Hiszünk a karma törvényében!

Mondanom sem kell, hogy elfogadtuk a SEO barterben ajánlatot. És ezzel újra felszínre került a barter-klub ötlete. Várunk, keresünk olyan partnereket akik részt vennének a klubunkban! Az értékesítésen túl egy ilyen kezdeményezés elősegíti a brandépítést. Olyan ismertséget biztosít ami ebben a hatalmas „reklámzajban”, megfizethetetlen. Biztos vagyok abban is, hogy SEO szempontból is kiváló lehetőség. Minőségi linkek halmazát lehet megszerezni ezzel a plusz oldallal. Van néhány konkrét érdeklődő de egyelőre csak a saját szolgáltatási palettánkat tudom felajánlani,

kulcsszókutatás az egyik legfontosabb eleme a SEO-nak

1, SEO, vagyis keresőoptimalizálás.
2, Kulcsszókutatás. (Ez az alapja az egésznek. Ha ez nincs jól elvégezve, akkor nem lesz stabil az építmény.)
3, Releváns tartalom készítése. ( A kulcsszókutatás eredményeit felhasználva készítjük el a tartalmakat.)
4, WordPress optimalizálás. (Technikai SEO)
5, Mobilbarát weboldal készítés.
6, Link-hálózat építés.

Kérlek akár kommentben akár e-mailen küld el nekünk milyen termékkel, szolgáltatással tudnál becsatlakozni ebbe a különleges Üzleti-Klubba!