fbpx
06209445649 edcompany@h2om.hu

Weboldal készítés ingyen!

Ennek nagyon kamu szaga van, ugye? Engedd meg, hogy kifejtsem neked, miért csinálunk bármit is ingyen.

Lássuk mit is takar a weboldal készítés ingyen projekt! Az álmoskönyvben nem jelent túl jót ha egy értékesítő azzal kezdi, hogy magát favorizálja. Én sem akarom de azt érdemes rólam tudni, hogy több mint negyven éve értékesítek. Ez a munkám. Weblapjaim már az internet őskorában is voltak. Ahogy megjelent ez a médium én beleszerettem és mindent megpróbáltam, hogy pénzt csináljak belőle. Az esetek többségében sikerült is. Amellett, hogy beszippantott ez a világ még nem vagyok teljesen kocka, szeretek telefonálni és személyesen találkozni is. Viszont ki kell használni az adott lehetőségeket amit az online tér biztosít a számunkra.

Most talán már valami agyafúrt trükknek is vélhetnéd, hogy a weboldalt készítünk ingyen.

A sokéves tapasztalatom azt mutatja, hogy ha tényleg pénzt akarsz csinálni az interneten akkor a honlapod csak egy kis szelete az eszköztáradnak. Nem elhanyagolható de nem ez a legfontosabb. kijelenthetjük az is, hogy mindegy, hogy mennyit fizettél érte. Többszázezer forintot vagy a weboldaladat mi csináljuk meg ingyen.

Ennek ellenére sokan azt hiszik, hogy ha van egy honlapjuk akkor hátra dőlhetnek és majd dől a lé. Nem. Nem és nem. Régen se volt így és ma még kevésbé. Ha az 1900-as években volt egy butikja valakinek a körúton akkor bármit árult megélt belőle. Az emberek sétáltak és vásároltak. Persze akkor még nem volt piacgazdaság.

Ma ezt szörfözésnek hívják és ha nem vagy megtalálható a keresőben vagy nem vagy összelinkelve kurrens weblapokkal akkor sosem találnak rád.

Ez a helyzet. Éppen ezért a weblapkészítés iparág hatalmas változás előtt áll. Pontosabban egy folyamatban van benne. Pár éve még az volt a sikk, hogy küzdöttünk a html. és css. kódokkal, a JavaScripttel. A wordpress megjelenésével azonban az egész megváltozott. A fejlesztők köpködtek és szidták az új rendszert pedig ma már egy prémium sablonnal bármit meglehet csinálni.

Bármit és fillérekből.

Tetézte a bajt, hogy ebben több programozó is látott fantáziát és megjelent több hasonló kezdeményezés is mint a wp. Gyakorlatilag bárki, aki rá szánja magát és elvégez egy jobb tanfolyamot, meg tudja csinálni a saját weblapját. Míg a html. programozáshoz évek kellettek addig egy wp. sablon megtanulásához elég pár hét is. Mindenki maga csinálhatja meg a saját weboldalát, ha van rá ideje.
Ezen felbuzdulva rengeteg weblapkészítő jelent meg a piacon, felhígítva az iparágat, akik technikai tudással rendelkeznek és meg is tudják csinálni a csilivili honlapokat de az értékesítéshez egyáltalán nem értenek. És általában a marketinghez sem.

Tapasztalatból mondom ezeket nem kitalálom.

Olyan honlapokat hoznak hozzám amiket optimalizáltak mindenféle kulcsszavakra csak éppen azok a szavak nem is léteznek. Vagy ha léteznek is nem keres rá a kutya se. Ott virít a főoldalon kitalált kifejezésekre, de bevételt egy forintot se hoz. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ilyen csapdába én is bele estem már. Kitaláltam jól csengő szlogent és ott is voltam az első helyen de erre a szlogenre csak én voltam vevő!

Szóval mi csavartunk egyet ezen a történeten (már láttam is, hogy tetszett az ötletem másnak is 🙂 és megcsináltuk a weboldal készítés ingyen akciót! Igen, megcsináljuk a weboldalakat teljesen ingyen. A járulékos költségek, mint tárhely vagy domain név foglalás természetesen a megrendelő költsége. De ezen kívül a weblappal nincs több gondod. Ha csak egy weboldalt akarsz akkor ehhez könnyen és gyorsan hozzá juthatsz teljesen ingyen.

És itt érkezünk el az elejéhez.

Mi innen kerülünk igazán képbe.

Hiszen weboldalt már bárki tud magának készíteni de ha pénzt, bevételt, „Urambocsá” passzívjövedelemét akar építeni akkor mi állunk rendelkezésre. Természetesen a weboldalak is prémium kategóriások, egyáltalán nem a gagyi kategória. Viszont mi a motort is felturbózzuk. Minden oldalt (ha megbíznak vele minket) értékesítésre készítünk fel. Adjuk, hozzá a marketinget és a tudásunkat. Kulcsszó-orientált tartalmat gyártunk és célunk minél több releváns kulcsszóra bekerülni a keresők főoldalára. Természetesen vállaljuk már meglévő honlapok átalakítását is.

Így lesz az ingyenes weboldal készítésből korrekt bevételünk és mindenki jól jár. Jól jár a megrendelő mert akár passzívjövedelemre is szert tud tenni. És mi is jól járunk pedig a weboldalt ingyen készítettük el.