fbpx

Hungarikumok, királyi étkek: libamáj, kacsamáj

Nem kérdés, hogy a hízott liba és kacsa mája rendkívül finom és népszerű étel, akár egy zsíros kenyér, libazsírral elkészítve, megfelelően tálalva és jó időben, jó helyen felszolgálva kiváló csemege lehet. Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a H2OM csapata egy új projektet épített be a portfóliójába, a gasztronómiát és a Dunst & Rose webáruházzal működik együtt a siker érdekében. A SEO Mágia módszerének felhasználásával, webáruház keresőoptimalizálást végzünk.

SEO Mágia
…webáruház keresőoptimalizálás…

A hízott liba- és kacsamáj előállítása

Nem mindenki számára ismert tény, de a hízott libamáj nemcsak tradicionális magyar termék, de az Európai Parlament döntése alapján jogszabályi kötelezettségeknek kell megfelelni a gyártási folyamat során. Ez mindenképpen pozitív fejlemény volt, hiszen a világ libamáj előállításának négy ötöde Magyarországon történik! Így ez egy rendkívül fontos exportcikke is hazánknak. De természetesen a libamájat nem csak külföldre exportáljuk, hanem hazánkban is a gourmet konyha fontos kelléke, és sok gasztro turistát is vonz ide.

Az európai szintű szabályozás mellett egy fontos dokumentum a Baromfi Termék Tanács kódexe, amely a tollszedésről és a hízott libamáj termeléséről is rendelkezik, így a szárnyasokból készült termékek finomak, magas minőségűek, biztonságosak és az állatvédelmi kérdéseket is figyelembe veszik. A kódex pontosan meghatározza a köznyelvben tömésnek nevezett folyamat részleteit, és eszerint a kíméletes táplálás és megfelelően elkészített, nedves, kukorica-alapú takarmány nem okoz fájdalmat az állatoknak és nem káros nekik, ahogy a hízott máj sem tekinthető kórnak.

webáruház keresőoptimalizálás
bérelhető webshop keresőoptimalizálása

Kacsa- vagy libamáj?

Hogyan különböztethetjük meg a tányérunkon a kacsa- és libamájat? A válasz kevésbé egyszerű, mint gondolnánk: a közhiedelmekkel ellentétben sem a szín, sem a nagyság nem egyértelmű mérce. Létezik sárga libamáj és fehér kacsamáj is, a táplálástól függően. Ha jól értünk a májakhoz, a forma azonban árulkodó lehet, a kacsamáj vége hegyesebb, az eleje lapos, míg a libamáj formája szerint jobban hasonlít egy hengerhez, az eleje inkább gömbölyű, oldalai közel párhuzamosak felülről nézve.

Prémium gasztronómia és marketing

A H2OM csapata elkötelezett minden partnere iránt és nincs ez másképp a Dunst & Rose-zal sem. A H2OM / más néven SEO Mágia többek között az alábbiakban tud segíteni:

  • SEO (vagyis search engine optimalization), azaz keresés optimalizálásban,
  • kulcsszó-kutatásban (sok vállalkozás nem tudja, hogy online hogyan találják meg ügyfelei: ebben könnyen tudnak segíteni a profik: az SEO Mágia csapata),
  • weboldal készítésben (hiszen manapság nemigen találunk sikeres vállalkozást nemcsak internetes jelenlét, de hozzáértő internetes jelenlét és profi honlap nélkül),
  • weboldal optimalizálásban, legyen szó mobiltelefonos hozzáférésről (tudtuk, hogy a felhasználók több mint 70%-a mobiltelefont használ, de rengeteg weboldal nincs erre optimalizálva, így rengeteg potenciális ügyfelet vesztenek?), technikai háttérről (történt már olyan velünk, hogy bezártunk egy honlapot, mert túl lassú volt?!),
  • cikkek, kezdőlapok, termékleírások megírásában,
  • és mindenben, aminek köze van a marketinghez.

webáruház készítés

Bérelhető webshop keresőoptimalizálása

Küldetésünk az, hogy segítsük a hozzánk forduló webshop-tulajdonosokat a Google találati listáján felhozni az első oldalra. Népszerű „webestermék” a bérwebáruházak. Egyre többen használják de ezeket az oldalakat ugyanúgy kell SEO-zni ha eredményt is vagyis bevételt szeretnénk. A h2om.hu a bérelhető webshopok keresőoptimalizálására szakosodott. Érdemes az árképzésünkre egy pillantást vetni mert a SEO Mágia ebben is egyedülálló rendszert dolgozott ki!

Bármilyen kérdés van ne féljünk rákérdezni! Az elérhetőségeket a H2OM oldalán találjuk a Kapcsolat menüpontban.