fbpx
06209445649 edcompany@h2om.hu

Mi kell a Sikeres Vállalkozás indításához?

A sikeres vállalkozásnak bevételt, PÉNZT kell termelnie. Ezért szükség van egy jó termékre vagy szolgáltatásra. Olyan amit fel tudsz vállalni, amit szeretni fogsz és tudod hobbiként művelni. Mert Te is kellesz hozzá!

… a vállalkozás elsődleges célja: PÉNZTEREMTÉS…

A harmadik oszlop pedig az, hogy hogyan juttatod el a termékedet (szolgáltatásod) a felhasználóid, vevőid számára.

1, Házalsz majd?
2, Hívogatod az ismerőseidet az üzleti lehetőségeddel?
3, Használod a modern eszközöket arra, hogy téged keressenek meg a problémájukkal?

Ez persze csak egy költői kérdés volt. Nyilván nem akarsz házalni vagy az ismerőseid agyára menni. Ezzel szemben örömmel veszed ha segítséget kérnek tőled és a Te terméked éppen megoldja a problémáját a jelentkezőnek.

A vállalkozásodban jó kell magad érezned!

Hogyan tudod elérni azt, hogy a potenciális ügyfelek, folyamatosan csörgessék a mobilodat?
Ez a Szent-Grál. De szerencsére megfejtettük a titkát.
Egyet ígérhetek nem lesz egyszerű feladat de biztosan nem fogsz unatkozni közben!

Tudod mi van a serpenyő másik felében? Tudod mi lesz a jutalmad?

…a siker kemény munka álruhájában érkezik…

Minden ember arról álmodozik, hogy gazdag és független, biztonságos életet éljen. Ezzel szemben folyamatosan problémákba ütközünk. Aprópénzért dolgozunk, a főnök uralkodik az életünk felett. A magánéletünk siralmas mert nem tudunk minőségi együttlétet kialakítani szeretteinkkel. Folyamatosan anyagi problémákat hoz az élet és egyre közelebb kerülünk a nyugdíjhoz is. Amiről fogalmunk sincs, hogy mire lesz elég de azt biztosan tudjuk, hogy életszínvonalnak nem lehet majd csúfolni.

Az évek olyan gyorsan szaladnak a lábaink alatt, hogy szédülünk a tempótól. Az idő a legdrágább kincsünk és bagóért adjuk oda csak azért, hogy mások gazdagabbak, sikeresebbek legyenek.

Az élet fintora pedig az, hogy MA rengeteg lehetőség közül tudunk választani. Csak egy döntés az egész. Ennél egyszerűbb vállalkozást építeni még nem volt a történelemben!

Mégis rengetegen csak álmodoznak. Mindig van valamilyen indok amiért nem kezdünk bele. Ráfogjuk a tapasztalat hiányára, az eseteges kudarcokra amik nagy részét nem is mi követtük el, hanem valami nem túl közeli ismerős. Egy idő után jön a korbeli akadály. „Ehhez már túl öreg vagyok”. Vagy éppen még kicsik a gyerekek.

Van egy érdekes hírem

Ha ötven körül indítasz vállalkozást nagyobb eséllyel lesz az sikeres mint ha fiatalon vágsz bele. Egy angliai felmérés alapján közel háromszor annyi az esélye egy 50 évesnek mit egy 25 évesnek. Sok magyarázatra nem szorul.
A tapasztalat sokkal nagyobb viszont sokkal kevesebb a kockázatvállalási hajlam. Vagyis több a félsz. Pedig csak a láncainkat veszíthetjük!

Csináltunk egy klubot a fészen kifejezetten azért, hogy a segítségedre legyünk! Gyere csatlakozz hozzánk és ide is várjuk a kérdéseidet!

Ha tőlem akarsz kérdezni akkor a leggyorsabban az instán érsz el! Jelölj be és beszélgessünk!

Vállalkozás 50 év felett?

Mi kell ahhoz, hogy sikerre vigyél egy vállalkozást ha elmúltál már 50?

Először is kell egy nem megmásítható elhatározás. Kell egy jó, piacképes termék vagy szolgáltatás. Nem baj ha ez a terméknek (a szolgáltatást is egy termék) négy alpfeltételnek megfelel. Kifejezetten ajánlott.

1, Legyél benne jó, vagy legyen rá esély, hogy a jobbak közé fogsz tartozni ha képzed magad!
2, Mindenféle kitétel nélkül szeresd a terméket!
3, Szüksége legyen rá embertársaidnak!
4, Keress vele megfelelő mennyiségű pénzt!

Ha ez meg van akkor már csak arra van szükség, hogy megfelelő mennyiségű emberhez eljuttasd ezt az információt.

Ez az utolsó pont de nem lehet fontossági sorrendet felállítani a pontok között. Ráadásul az idő múlásával minden pontnak van életgörbéje. A fejlődés megállíthatatlan gyors vonat. Elavulnak dogok, vagy kiderül, hogy van helyette már olcsóbb vagy éppen mással lehet pótolni.

Tehát folyamatosan résen kell lenned.

A termék piramis felépítésében nem tudunk segíteni, de a hírvivésben igen. Kidolgoztunk egy terméket amire minden vállalkozásnak szüksége van.

A terméknek a fő irányvonala, hogy segítsük azokat akik most akarnak vállalkozást indítani és nem igazán értenek a marketinghez és megijedtek az áraktól amikor körül néztek a piacon!

Ráadásul a marketing egész embert kíván. Ez egy nagyon komoly szakma ami szintén folyamatosan fejlődik. Ezt a terhet levesszük a válladról havonta néhány ezer forintért.

Ha megvan a szándékod akkor segítünk az indulásban.

Létre hoztunk egy spirituális alapokra épülő rendszert aminek a Seozófia nevet adtuk.

Párszóban bemutatnám Neked miből áll a rendszer:
(néhány elemről olvashatsz bővebben de mindegyik pontot külön ki fogjuk dolgozni!)

1, Weboldalkészítés.
2, Kulcsszókutatás.
3, Tartalom gyártás.
4, Email lista építés.
5, Hirdetés kezelés.

Bármilyen kérdésed van bátran szólj hozzá vagy keress meg az alábbi elérhetőségek egyikén:
Abonyi László
06709845491
Insta
hello@h2om.hu

……..Hamarosan jelentkezünk a folytatással!…..